Have a SuperDuper feeling on Harabell site | Dashboard | +Follow
harabell



credits to
Nurin Asyada
Jaja
Nazihah Anuar
11months
June 3, 2012 | 5:48 AM | 0 Strawberry

Hi , Assalamualaikum 




I'm very sure abang tahu apa ni , for sure abang still ingat benda ni . I'm counting on our day . Our special day with a big heart . But siapa sangka , kita rancang . Tuhan menentukan . Bell tak sempat nak celebrate dengan abang . Bell mintak maaf sangat . Semuanya hancur bila abang mula misunderstood hubungan bell dengan hyun . Abang ckp bell ada hubungan lain dengan dia sedangkan tidak , hyun kawan bell . abg cinta bell . abang tak bagi bell peluang untuk cakap and explain . here now read and fahamkan carefully sebelum bell pergi . 


Hyun miss his ex a lot much and he cry , as kawan yang rapat dengan dia . Patut bell tinggalkan dia macam tu je and buat bodoh ? Bell tak anggap pun yang malam tu kita gaduh , i just though maybe you was tired sampai marah marah and need rest . that is the reason i left you alone to make ur space with ur own time . I Do Love You Sunshine . bell delete setengah dari IM tu sebab tanak abg pikir hyun bukan bukan , now here the truth . 



bell tak mengatal kan ? hidung hyun darah , for his safety bell minx bukak wc . you know , boys ken for sure bila a girl mahupun kwn dia na tgok muka sedih mesti cover macho . this the only way make sure hyun is alright and stop menangis . sumpah lepastu bila bell buad mcm ni , hyun terus tak nangis . the next morning , it was a doom day for me bila abg hantar text camtu dekat bell . bell takk tahu na buad apa and i decide oky bell dengar n ikot apa yang abg nak dlm text tu . Allah je tahu how much I cry bila abg buad keputusan melulu . 

status ni dah ckup buad bell tahu , abg ceraikan aku dengan talak ke berapa pun tak tahu sampai aku tak tahu mende apa satu haram jadah pun . sakit hati then bell mula macam ni 


Demi Tuhan , demi cinta kita . bell langsung tak layan . bell menangis and keep nangis . hyun je yang tahu pasal ni but bukan sepenuhnyaa . 




Allah je yang sedar and tahu apa bell rasa , menangis . duduk sorang je sepanjang tu . nangis nangis and nangis . ta tah abg melayan betul or what . but jealous dia jgn cerita , masa tu pikir abg terlalu tinggi egonya sampai tak bagi bell ckp apa pun untuk tegak keadilan 
*commercial break kejap , ngehhngehh aku suka bila fb dengki so takda kau mengatal
abg langsung tak kesiankan bell . mlm tu bell call amer , minx tlg amer buad relay dengan bell . satu caranya bila abg dah benci and sakit hati , abg akan menangis sendiri . sbb tu bell kasi abg bencikan bell so senang bell na explain semua dekat abg bila sampai je masa nanty . amer agree with that , dia decide na tlg bell walaupun bell ta cerita dkt dia . dia tanya what happen bell just nangis and minx tlg mcm tu je . the next morning bell demam . saja na dpt perhatian abg , bell upload gmba yang muka mcm kak limah versi ju-on tu dengan mata dia bengkak and muka pucat . semata mata harapan abg akn text or call bell , risaukan bell demam bila abg nampak bell ta senyum dlm gmba iklas dlm tu and muka pucat n menangis sbb abg . wlpun abg mintak maaf bagi bell nangis . tekaan bell tepat , sunshine you're my soulmate . bell ta terkejot bila abg text sbb percaya abg still kesah n syg kan bell walaupun mulot tu kalah joyah bin kiah punya celupar . 


Allhamdulillah , Allah pihak pada bell . semua yang bell rancang go on smoothly . now abg dah bencikan bell . and the only one thing just keep sakitkan hati abg biar abg tahu bell tak pernah layan orang lain lebih dari cinta bell sendiri . segala status yang bell buad and abg buad dipenuhi dengan tangisan bell tiap masa . sampai satu saat muncul si dia yang baru , hanya mampu doa saja and pasrah dekat Allah . 



HOW DARE YOU FOUND SOMEONE ELSE AND LEAVE WITHOUT ANY PERMISSION UP TO THIS ! airesh menangis , menangis sgt tiap kali bell tydokan dia . dia yang lapkan airmata bell n ckp "bel no cry , no friend dgn pa" .. dia sendiri yang nangis balek bila tgk bell nangis . airesh tydo pelok tiap hari , tydo menangis tiap hari dgn bell . bangun tydo bila bell tade sebelah dia , dia nangis panggil bell . bell pelok dia tiap masa bila dia bangun tydo and bagi dia susu and bagi dia handphone . dia reti bukak phone tu , dia nampak wallpaper dia and abg . dia gelak then terus tolak bell . "hello pa , yeyesh ni . paa paa" .. rasa bell time tu Ya Allah , ta tahu na buad apa . dia berontak sgt , suruh call . bell kata taleh , papa busy . dicampaknya phone tu tanak kwn dgn aku . sekali lagi menangis bila tengok 


Rasminya dia sebagai bell dah pun mati . so bawah bawah ni post ni semua hantu yang  buad k . nama dia Nabila , org panggil dia Abell . rasa yg cukup pedih . bell terpaksa mati atas permintaan org yg penting bagi dia . ta sempat pun bell explain semuanyaa . Abell ni twin bell , biar abell yg sambung cerita k . Azhar kkejam ! hanya ego , seorang perempuan sanggup matikan segala atas permintaan org dia cinta . sy ada something utk azhar . 



sekarang tak tahu apa yang abang buad , menangis or tidak . tapi satu je . Bell dah mati sebab cara dia yang disalah lihat oleh kekasih hati dia and now dia pergi atas permintaan azhar . 

pesanan from bell to azhar : abang nanty kalau rindu bell , call lha nombor tu . nombor biasa yang abg contact . ada sorg minah bajet cun tapi muka princess , nama dia Nurnabila Hoslan . dia mcm bell , and dia boleh jadi soulmate abg untuk gantikan bell kalau abg minx dia mcm tu . abg , bell rindu abg sangat . rindu gelak abg tu , senyum abg , hug abg , kiss abg n ayat saya cintakan awak . tapi kalau abg na bagi semuanya tu balek , da lambat ken . bell dah takda dah time ni . Azhar , bell tak curang . bell setia and takda hubungan cinta scandal or apa pun dengan mamat 2 ekor kat atas ni kecuali sebagai berok yang dianggap kwn rapat yang bertemu sebab senasib dahulu . kami mula sebagai sahabat yang berkongsi pengalaman cinta dan ianya tetap ending sebagai sahabat . sedangkan azhar dimulakan cerita bismillah dengan bell dengan cerita syok syokk gedik n suka sama suka . dan ianya ending dekat situ setelah bell mati sekarang . bell doa abg dtg dgn abell , dia baik n manis orgnya mcm bell . walaupun abell tu mcm monster kdg2 . ataupun abg gembira dengan orang lain . bell doakan abg dunia akhirat . cinta bell , syg kasih rindu pada Azhar Kamarudin je . selama 11 bulan . Awak , wish u ulangtahan 11months HARABELL  ANNIVERSARY . sayang cinta baby . Halalkan semua selepas bell mati ni and bell mintak ampun n maaf sebab tak dapat jadi yang terbaik . maaf tak sempat tunang dengan abang bulan 3 nanty . Farewell ~ Muahh




Older Post